P T Z Dome Kamerat

        Speed Dome kamerat kanë zoom objektiv dhe motor të integruar që mundëson lëvizje të kamerës në kahje të dëshiruar dhe fiksim në objektin e dëshiruar. Kanë mundësi të lëvizjes 360 shkallë dhe zoom (afrim) të objektit varsisht prej prodhuesit deri në 43 herë.. komandim me teledirixhues, DVR apo joystick...