IR Bullet Kamerat

        Ofrojmë kamera të jashtme të llojeve të ndryshme me rezolucion të lartë, me IR (ndriqim për natën), objektiv fiks dhe objektiv varifokal. Për karakteristika dhe detale më të hollsishme rreth kamerave mund të lexoni në artikujt e mëposhtëm