West Alarm S.S.

Ofrojmë shitje dhe shërbime si servisim dhe perkrahje teknike të sistemeve të sigurimit. Ofrojmë zgjidhje me shumë llojshmëri të produkteve për objekte të ndryshme varsisht prej kërkesave të klientëve.

Në programin tonë të shitjes mund të gjeni:
  • Alarme kundër vjedhjes të firmës më të njohur botërore PARADOX me programin e plotë të saj. West Alarm është distributor i autorizuar për Kosovë i firmës Paradox Security Systems (Kanada),
  • Alarme kundër zjarrit të prodhuesve Global Fire Equipment & Wizmart
  • Interfoni dhe videofoni - të firmave lidere Dahua & Commax
  • CCTV (sisteme vezhgimi me videokamera) te prodhuesve Samsung Security, Dahua, Western Security
  • Access Control (kontol i qasjes) dhe regjistrim të orarit të punës Soyal
  • Automatizime të ndryshme digjitale (me shifrator ose me telekomanda) si hapje të dyerve të garazhës, dritave, dyerve, bravave elektrike etj


...të gjitha këto paisje profesionale mund ti gjeni tek ne me çmime më të volitshme!!!


Në të gjitha paisjet West Alarm jep garancion prej një viti si dhe garanton për servisim dhe perkrahje teknike profesionale afatgjate edhe pas afatit të garancionit!