DVR

        Teknologjia e fundit HDCVI- transmetim i sinjalit HD përmes kabllit koaksial, teknologji e cila mund të transmetoj rezolucione HD (max. deri në 2.4 megapixel tani për tani) në distanca shumë të gjata deri në 600m pa asnjë përforcues me kabell koaksial 75ohm. Poashtu vlen të ceket se përveq video sinjalit mund të përcjell edhe transmetimin e audio dhe data komunikim përmes të njëjtit kabëll