PS17

PS17

  • EVO Power supply module
  • Mbikqyrje kontrollim të plotë të rrymës,baterisë, baterisë së dobët dhe limitit të AUX daljes
  • 1.7 A me dy AUX dalje
  • Selektim i mbushjes së baterisës (350mA/850mA)
  • 1 PGM dalje
  • Përcjellje përmes Winload-it
  • Kompatabile me serinë EVO

1.7A switching power supply
Fully supervised (AC, battery, low battery and auxiliary limit)
Selectable battery charge current (350mA/850mA)
1 PGM output
Includes 20cm x 25.5cm x 7.6cm (8" x 10" x 3") metal box

Pershkrimi Data e publikimit Shkarko
Installation Manual 26.01.2015