RPT1

RPT1

  • Modul repetitor për vazhdim të sinjaleve të komunikimit me transiver të integruar 433MHz
  • Zgjat fushën e valëve në distance shtesë 75m prej kontrol panelit (për distanca ku nuk valët e transmitereve kanë sinjale të dobëta)
  • Përkrah të gjitha transmiteret e serisë Magellan duke përfshirë edhe ato të dy-anëshmet
  • Mundësi të selektimit të zonës, PGMave, sirenës apo të shifratorit për vazhdim të sinjalit
  • Mbikqyrje e valëve RF nga ndërhyrja
  • Paraqitje të fuqisë së sinjaleve
  • 1 dalje releike 5A programabile
  • Nevojitet furnizim 16,5V AC dhe si opcion bateri për furnizim sekondar
  • Mund të montohet edhe në metal box 8x10x3 ose 11x11x3

Built-in transceiver (433MHz or 868MHz)
Allows to extend the range of wireless communications
Supports all MAGELLAN transmitters
Select which zone, PGM and/or keypad signals are repeated
Signal strength display
1 programmable 5A relay output
Universal transmitter input (N.O./N.C.)
In-field firmware upgrade via 307USB and WinLoad
Wireless range in a typical residential environment:
  - 75m (240ft) with 433MHz;
  - 50m (160ft) with 868MHz
Compatible with MG5000, MG5050, MG6160, MG6130, MG6250 and RTX3
Note: The RPT1 is not supported by the RTX3 when connected to an EVO panel.
AC input (16Vac, 20VA)
Fits in 20cm x 25.5cm x 7.6cm (8in x 10in x 3in) and 28cm x 28cm x 7.6cm (11in x 11in x 3in) metal boxes

Pershkrimi Data e publikimit Shkarko
Installation Manual 26.01.2015