WS-905 Red/Blue

WS-905 R/B

  • Western Security
  • Anti-sabotazhe me furnizim vetanak
  • 2 tamper ndërpresa dhe elektronik përkatëse
  • Sirena dinamike/horn 125db/1m
  • Dritë sinjalizuese me LEDa në stand-by
  • Trigerim pozitiv/ negativ, intern/extern
  • Selektim të funksionimit përmes jumperave
  • Shtëpiza plastike prej polikarbonati të standardit IP55, brenda mbrojtje e aluminit
  • Dritë të kaltërt ose të kuqe
  • Bateria 12V/1.3Ah inkluzive