MG6250


MG6250
  • Kontrol panel 433 ose 868 MHz me 64 zona pa kablla
  • Shifrator me display dhe sirenë 90db të integruar
  • 2 particione
  • 16 përdorues (kode 4 ose 6 shifror)
  • Përkrahje deri në 32 teledirigjues
  • Speakerphone përmes rrjetit telefonik ose GSM (komunikim me zë/bisedim i dy anshëm)
  • 256 ndodhi

MG6250 All‐In‐One Wireless Console, mundesi te lajmrimit/raportimit komunikatorit (linjes telefonike)

64 zona pa kablla

2 particione

16 përdorues (kode 4 ose 6 shifror)

Përkrahje deri në 32 teledirigjues 

256 ndodhi

Shifrator dhe sirenë 90db të integruar

Speakerphone përmes rrjetit telefonik ose GSM (komunikim me zë/bisedim i dy anshëm)

Mundësi të upgrade‐it të firmware‐it

Qendër të porosive familjare deri 30sek

Altoparlant me zë të kualitetit të lartë

Orë me alarm (për zgjim, reminder)

Back‐up Bateri inkluziv

Përkrah: Modulin për komunikim GPRS14, 8 PGMa wireless (2WPGM), 4 sirena wireless (SR150), 4 shifrator wireless K32RF ose K37, 4 repetitor të valeve (RPT1), teledirigjues të dy‐anshëm (REM2 dhe REM3),

Simultaneous Five-channel Reporting Offers reporting via GPRS, GSM, SMS, Voice, and traditional landline, with pre-defined communication sequences to save installation time.
2 partitions and up to 64 wireless zones
Supports optional quad-band GPRS/GSM module with 2 SIM cards (GPRS14)
Built-in transceiver (433 or 868 MHz)
Speakerphone via GSM or landline
Built-in voice and utility reporting(up to 8 telephone numbers)
Two-way voice communication (via GSM or landline)
16 users and 16 remote controls
8 wireless PGMs (2 I/Os can be hardwired)
256 events buffered
Supports 4 wireless sirens (SR150)
Supports 4 wireless keypads (K32RF/K37), displays first 32 zones only
Supports 4 wireless repeaters (RPT1)
Supports 16 two-way remotes (REM2/REM3)
Built-in 90 dB siren
Remote firmware upgrade via GPRS
Full voice-assisted remote system access via GSM
High-quality sound for voice tags and menu guidance
Family message center (up to 30 sec. w/ time stamp)
Clock with alarm

Pershkrimi Data e publikimit Shkarko
User Guide 10.12.2014
Section Programming Guide 10.12.2014
Menu Programming Guide 10.12.2014