PL 8006


PL 8006
 • Monitor digjital për CCTV (mbikqyrje dhe fokusim të kamerave)
 • 8.2\" TFT-LCD (Display area : 162 x 121 mm)
 • 800x600 rezolucion i lartë, 16:9 & 4:3
 • 4 video hyrje, VGA/AV/DVI hyrje dhe hyrje për antenë tokësore
 • Altoparlant
 • TV tuner të integruar
 • Antenë
 • Adapter 12V DC inkluziv
 • Telekomand
 • Mbajtës për mur ose tavolinë
 • Furnizues prize për shkreps 12V
 • Dimension : 222 x 132 mm
 • Pesha : 450g