J-NET-EN54

J-NET-EN54

 • Global Fire Eqouipment
 • Central zjarri analogadresabil me 4 qarqe/loop-a
 • Mundësi rrjetimi/konfigurimi deri në 125 elemente adresabile në një qark
 • Përkrah deri me 32 sirena adresabile
 • LCD displej me 4 reshta me nga 40 karaktera
 • 2 dalje releike për zjarre dhe një per gabime
 • 384 zona programabile
 • Mundësi e komandimit përmes IR teledirigjuesit
 • Mundësi e programimit përmes kompjuterit ose me tastature PS2
 • Mundësi e rrjetimit me centrale tjera të serisë JNET
 • Konform normave Evropiane EN 54
 • Disponon vend për 2 bateri 12V/7Ah
 • Shtëpizë plastike
Pershkrimi Data e publikimit Shkarko
Datasheet 29.01.2015