VDMP3

VDMP3

  • Paradox
  • Plug-in Voice dialer
  • Thirrje deri në 5/8 numra (MG&SP/ EVO) për të raportuar gjendje alarmi/zjarri apo paniku me porosi të inqizuara
  • Aktivizim/deaktivizim alarmi si dhe kontrollim të gjendjës nga distanca përmes telefonit
  • Kontrollim/komandim i PGM daljeve përmes telefonit
  • Meny drejtuese me zë
  • Mund ti integrohet cdo kontrol paneli

Compatible with SP series (V2.10 or higher), MG Series (V2.10 or higher), EVO control panels and PCS200 GSM module
Record a "Site ID" to identify the installation site (Requires EVO V2.10 to program)
Dial up to 8 telephone numbers to report a burglar, panic or fire alarm using prerecorded messages
Arm/disarm the system remotely via telephone
Control PGMs and toggle utility keys remotely via telephone
Voice-guided menu
In-field upgradeable
Connects directly onto the control panel

Pershkrimi Data e publikimit Shkarko
Installation Manual 23.01.2015